Filmavond Down to Earth geeft impuls aan me..

Filmavond in cafe Volop te Boxtel

Na voor de 2e keer de bijzondere film Down to Earth gezien te hebben, is het nog meer bij me doordrongen.. Ik mag er meer mee gaan doen, met m'n spirituele en aardse ervaringen.


Nog even een biertje..

Na nog een kort bezoekje aan een aangrenzend café met mijn vriendin , was het een schokkende ervaring te zien hoe de jeugdige bezoekers zo uitdrukkingsloos zijn en bijna als gehypnotiseerd op hun telefoon bezig zijn. De aandacht voor de fysieke ander en de muziek is bij velen er niet. 

Ik voelde me, gezien het leeftijdsverschil en de andere zaken die ik zag en waarnam, niet geheel op mijn gemak en vroeg haar om mee te gaan, even naar een andere omgeving... Blijkbaar had zij er niet zo’n last van en was lekker aan het dansen op de Zuid- Amerikaanse en Hollandse klanken. 

Later vertelde ze dat ze haar lenzen niet in had... Dat verklaarde een hoop😅

Ze adviseerde me dat de volgende keer ook maar te doen 😂

 

 

 


Dan thuis nog maar een biertje..

Samen nog verder gepraat over de geslaagde filmavond, de film zelf en de boodschap hierin, de fijne ontmoetingen, de onthutsende ontmoeting met de jongeren. Later samen onze grote vriend Mazzel maar uitgelaten. Het was weer eens een dag met een gouden randje :) 


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Iris dijkhuizen (dinsdag, 29 januari 2019 17:06)

  Echt heel leuk je bent super

 • #2

  Ashirda (woensdag, 12 januari 2022 09:32)

  Dank je wel Leo, leuk om toch even de moeite te nemen om je blog te lezen.
  Grappig ook van die lenzen dat relativeert een onderwerp … maar toch!
  De boodschap blijft hangen en dat is dat we ons ondanks de moeilijkheden niet te veel zorgen moeten maken dat is niet goed. Zorg dat de vogels van troubles en zorgen geen nesten bouwen in je haar.
  Voor onze jongeren is het echt zaak dat we model staan als opvoeders. Dus ja werk san de winkel …